Despre noi

Bookoteca este cel mai nou anticariat deschis de Targul Cartii, unde poti gasi numai carti in engleza. Suntem în centrul orașului București, vizavi de Spitalul Colțea, și venim în ajutorul tuturor celor care vor să citeasca cărți în engleză, dar nu vor să depășească bugetul: la noi cititul nu e conditionat de buget, fie că ești student și cauți anumite cărți, fie că ești curios și doar arunci un ochi!

Pe rafturile Bookotecii vei gasi, printre multe altele, carti in limba engleza despre lideri cunoscuti, carti cu retete si diete, carti de parenting, carti in engleza pentru copii, arta si multa, multa literatura. Consideri ca nu stapanesti indeajuns de bine limba incat sa poti citi integral o carte in engleza? Te asiguram ca invatarea unei limbi straine n-a fost niciodata mai usoara! Cu cat citesti mai mult, cu cat iti maresti vocabularul si deprinzi expresiile uzuale, cu atat vei stapani mai bine limba. Mai mult decat atat! Daca ai un copil si vrei sa invete mai repede si usor limba engleza intr-un mod distractiv, iti propunem o oferta larga si diversificata de carti educationale, carti de colorat, povesti ilustrate sau carti in engleza cu povesti pentru copii.

Asa cum am obisnuit publicul larg din 2012, obiectivul Targul Cartii este de a promova arta si stiinta prin intermediul multitudinii de carti noi si vechi comercializate. Ne straduim sa oferim carti din domenii variate pentru a satisface nevoile culturale ale tuturor clientilor nostri.

Va invitam sa ne vizitati oricand doriti si sa intrati in comunitatea iubitorilor de carti in engleza, iar noi ne straduim sa va cunoastem preferintele si sa beneficiem de feedbackul vostru pentru a imbunatati oferta literara.

PROGRAM

   PROGRAM TELEFONIC: LUNI-VINERI: 09:00 - 17:00

     PROGRAM MAGAZIN: LUNI-VINERI: 09:00 - 21:00,

       SAMBATA: 10:00 - 21:00

         DUMINICA: 10:00 - 20:00

           ADRESA: BULEVARDUL I.C.BRATIANU, NR. 6

             SECTOR 3, BUCURESTI


          DATE DE CONTACT

                          TARGUL CARTII SRL

                            NR. REG. COM.: J40/905/2015

                              CUI: RO34029400

                                SEDIUL SOCIAL: STR. PALEOLOGU NR. 3A,

                                 SECTOR 2, BUCURESTI

                                    CONTUL: RO83BTRLRONCRT0285338601

                                      BANCA: TRANSILVANIA


                    TELEFON

                                                 0752 291 325

 

Numar operator date cu caracter personal ANSPDCP: 34706